Quinyne Albertzoon

Quinyne Albertzoon | Het traineeship van de toekomst - Young Talent Company
Geplaatst op:

"Essentium heeft voor mij de deuren geopend tot de wereld van projectmanagement. En, daar ben ik nog elke dag blij mee!"

Als pas afgestudeerde was ik op zoek naar een uitdaging. Gelukkig was daar het Young Talent Program van Essentium! Het programma staat voor jouw ontwikkeling op theoretisch, praktisch en persoonlijk vlak. Het volgen van opleidingen, zoals Prince2 Foundation en Practitioner, IPMA-D en MSP, het krijgen van coaching door een vak professional en het leren tijdens het werk zorgen ervoor dat jij de tools krijgt om jezelf te kunnen ontplooien. Zo heb ik mezelf in korte tijd ontwikkeld tot young professional in het projectmanagement vakgebied en zit ik al ruim een jaar goed op mijn plek bij het GVB in Amsterdam. 

Keer terug naar het overzicht