Onze kracht

De nieuwe generatie projectspecialist opleiden, specifiek voor jouw bedrijf. Dat is onze kracht. Learning on the job, training en intensieve coaching staan centraal. Kennis borgen en projectspecialisten opleiden waar je nog jaren op kunt bouwen. Daar draait het om. Benieuwd hoe de Young Talent Company jou kan helpen?

  • Ontzorgen en Maatwerk

Jij bepaalt wat nodig is. Samen maken wij een programma dat volledig aansluit op jouw behoefte. Wij nemen het werving en selectie proces op ons, mede als de benodigde trainingen, cursussen en bijkomende risico's en verplichtingen. Wij regelen zo niet alleen de verloning, maar zorgen er ook voor dat de young talent de juiste kennis krijgt om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Jij wordt volledig ontzorgd door een op maat gemaakt programma.

  • Kennisborging en Stabiliteit

Recent onderzoek toont aan dat innovatie binnen organisaties gestimuleerd wordt door investeringen in werknemers. Hierbij is het ontwikkelen van ervaringskennis van groot belang. Middels het Young Talent Program biedt de Young Talent Company de mogelijkheid deze kennis van de ‘oude generatie’ werknemers te borgen binnen de organisatie en te combineren met nieuwe energie en inzichten. Nadat de basisvaardigheden en kennis gedurende het tweejarige traject bij de young talents is bijgebracht, heeft de organisatie de mogelijkheid om de young talent in vaste dienst te nemen. Het traineeship biedt zo niet alleen kennisborging, maar ook stabiliteit door op een duurzame manier te investeren in goed personeel. 

  • Bewuste keuze en Snelle ontwikkeling

De young talents worden geselecteerd aan de hand van hun cv, motivatie en persoonlijkheid. Wij selecteren alleen kandidaten die een bewuste keuze hebben gemaakt voor projectbeheersing. Jonge talenten die stevig in hun schoenen staan, graag willen leren en enthousiasme uitstralen. Young talents waar je binnen het specialisme projectbeheersing nog jaren op kunt bouwen.

young-talent-lijn.png

Meer weten over het Young Talent Program?

Neem contact op met recruiter Marlies Moor. 

Philip de Weerd | Young Talent Company - Young Talent Company

Marlies Moor 

Senior recruiter

T: +31 (0)10 201 90 08
M: +31 (0)6 42 29 73 90
E: stuur mij een e-mail