Young Talent Program

Wij leiden de nieuwe generatie project professionals op in samenwerking met jou. Jij weet wat je wilt, wij weten hoe we dit kunnen realiseren. Learning on the job, trainingen en intensieve coaching staan centraal. Kennis borgen en professionals opleiden waar je nog jaren op kunt bouwen. Daar draait het om. Na het intensieve traject krijg je een gedreven en specialistische professional in dienst. Lees hieronder meer over de opbouw van het Young Talent Program en op welke manier de inhoud van het traineeship op maat gemaakt kan worden. 

  • Programma opbouw

Het traineeship is opgebouwd uit verschillende vakgebieden en modules. Het traineeship is een anderhalf á tweejarig programma waarbij de professional meerdere projecten doorloopt. Tijdens deze projecten wordt de young talent optimaal begeleid door onze talent manager en talent coach. De young talents kunnen aan het einde van het traject kosteloos worden overgenomen indien de samenwerking van beide kanten bevalt. Het programma is opgedeeld in verschillende vakgebieden, waarbij specifieke competenties en cursussen centraal staan. Lees meer over de verschillende vakgebieden en modules. 

Meer info >

  • Programma inhoud

Verbinden en elkaar versterken, daar gaat het om bij onze traineeships. Elk project vraagt om een specifieke werkwijze en een unieke combinatie van projectleden, middelen en benodigdheden. Daarom focust de Young Talent Company zich op een persoonlijk afgestemd programma. Je hebt zelf inbreng in het traject, de keuze van de sollicitant en de inhoud van het programma. Elke young talent volgt een traject met een programma dat volledig past bij het project, de wensen vanuit het bedrijf en de interesses vanuit de kandidaat. Bekijk direct onze modulaire oplossingen.

Meer info >