Programma Inhoud

Behoefte-specificatie

Onze traineeships zijn al verdeeld in verschillende vakgebieden om specifiek in te spelen op de behoefte naar specialisten. Binnen deze vakgebieden specificeren wij het programma nog verder op trainingsaanbod, coaching-sessies en assessments. Wij hebben hierin drie programma's die gevolgd kunnen worden. Ook kunnen deze programma's nog aangepast worden, zodat er een volledig programma op maat ontstaat. 

 Traineeship-projectmanagement-maatwerk.png

Trainingen/cursussen

Trainingen en cursussen die wij o.a. op dit moment aanbieden: 

  • Prince 2 
  • IPMA-D
  • Managing Succesful Programs (MSP)
  • Primavera
  • Certified Planning Engineer (SPIN)
  • MS Project
  • UAV-GC

Vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor aanvullende trainingen en cursussen. 

Coaching

Wij hebben een persoonlijke coach die de young talents begeleidt tijdens hun ontwikkeling. Dit is een professional met jarenlange ervaring in het vak projectbeheersing. De young talents worden niet alleen op zakelijk vlak gecoacht, maar kunnen ook met privévragen bij de coach terecht. 

Assessment en 360° feedback

Om de kwaliteit te waarborgen werkt de Young Talent Company samen met een bureau dat gespecialiseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Aan het begin van het programma wordt een startassessment/0-meting afgenomen. Vervolgens wordt er na een vooraf bepaalde periode een 360 graden feedback gedaan. Op deze wijze wordt door ons de voortgang gevolgd in de ontwikkelingen van de young talents. Vervolgens wordt samen met onze coach bekeken of er verbeterpunten zijn en of hoe hier aan gewerkt gaat worden.

Vakgerichte opleiding

Voor extra grondige kennis en verdieping in het vakgebied kan het traineeship gecombineerd worden met een vakgerichte opleiding.