Programma Opbouw

Programma opbouw

Het Young Talent Program is opgedeeld in verschillende vakgebieden, waarbij specifieke competenties en cursussen centraal staan:

 • Vakgebieden
  De Young Talent Company vindt een persoonlijke benadering en maatwerk belangrijk.  Er wordt gekeken naar de behoeften van zowel het bedrijf als dat van de young talent. Er zijn verschillende vakgebieden waar de young talent zich in kan specificeren. Per vakgebied kan er samen worden bepaald welke kennis en vaardigheden belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de young talent. Coaching, training en learning on the job zijn de drie onderdelen waar het programma op draait. Bekijk alle vakgebieden of lees meer over onze flexibele programma-indeling

 • Modules
  Het traineeship is opgedeeld in vier modules van ieder een half jaar. Binnen de modules leert de young talent de organisatie, het project en het vak kennen. Tijdens iedere module wordt er gefocust op twee competenties waarop er in die periode intensief gecoacht en getraind zal worden om de ontwikkeling te maximaliseren. Aan het einde van de module wordt er gekeken naar de groei en ontwikkeling van de young talent.
  Introductie - deze module is vooral oriënterend over het bedrijf en het vak. Trainingen die hier aangeboden worden, zullen vooral voorbereidend zijn op een succesvolle carrière binnen projecten.
  Persoonlijke ontwikkeling - in deze module staat de persoonlijke ontwikkeling van de young talent centraal. Interactie tussen de young talent en het team en communicatiestijl zijn hier van belang. 
  Verdieping - deze module zal zich richten op het verder ontwikkelen van de vaardigheden van de young talent binnen projecten.
  Beheersing - alle kennis van de voorgaande modules zal worden samengebracht en worden getest in de praktijk. 

Benieuwd welke module bij uw bedrijf past of welke trainingen en cursussen wij aan kunnen bieden? Bekijk hier meer over de inhoud van het programma.