Onze Visie

In de komende jaren zal in Nederland op de arbeidsmarkt een uitstroom plaatsvinden van de ‘oude generatie’ werknemers. Waardevolle mensen met veel kennis verlaten de organisatie. De Young Talent Company wil hierop inspelen. Kennisoverdracht en het opleiden van de nieuwe generatie project professionals staat centraal.

Enerzijds willen wij de wereld van projecten op een positieve manier beïnvloeden en helpen ontwikkelen. De kwaliteit en de voortgang van de projecten binnen Nederland stimuleren en verder ontwikkelen. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats. Onze young talents worden opgeleid tot volwaardig project specialist. Met de juiste kennis en handvatten maken zij het verschil in de wereld van projecten. Anderszijds willen wij jou als young talent de kans geven om een een goede start te maken van jouw carrière. Helpen om jouw passie te ontdekken en jezelf te ontwikkelen tot volwaardig projectspecialist. 

De Young Talent Company is opgezet uit een initiatief van Essentium, dé specialistische detacheringspartner voor projectorganisaties. Essentium is reeds jaren actief in projectbeheersing en is expert in haar vakgebied. Gespecialiseerd op het gebied van projectbeheersing. Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij goed in kunnen spelen op jouw behoefte en weten waar jij naar op zoek bent.